Kurban Bayramı İkramiyeler ne zaman yatacak açıklama yapıldı mı

Kurban Bayramı İkramiyeler ne zaman yatacak açıklama yapıldı mı
Bayram ikramiyesi hakkında merak edilen sorular kısa süre içinde yanıt bulmaya başlayacak. Yaklaşan bayram nedeniyle ikramiyelerin de erken yatması gündemi oluşturuyor.

Kurban Bayramı ikramiyeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın açıklamalarına göre 10-14 Haziran 2024 tarihleri arasında emeklilerin hesaplarına yatırılacak. 4C kapsamındaki emekliler 10 Haziran'da, 4B kapsamındakiler 11 Haziran'da ve 4A kapsamındakiler 12-14 Haziran'da ikramiyelerini alacak. Kurban Bayramı tatili 15-23 Haziran 2024 tarihleri arasında 9 gün olarak belirlenmiştir. Emekli ve hak sahiplerine toplam 42 milyar TL ikramiye ödemesi yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihlerini açıkladı. 4 Haziran 2024'teki Kabine Toplantısı sonrası Erdoğan, emeklilerin ikramiyelerinin 10-14 Haziran arasında hesaplara geçeceğini belirtti. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılacağını duyurdu. Bakan Işıkhan da sosyal medyada emeklilere toplamda 42 milyar TL ikramiye ödeneceğini paylaştı. 4C kapsamındakiler 10 Haziran'da, 4B kapsamındakiler 11 Haziran'da, 4A kapsamındakiler ise 12-14 Haziran'da ikramiyelerini alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.