MEMUR-SEN sendikasızlar daha çok ZAM alabilir

MEMUR-SEN sendikasızlar daha çok ZAM alabilir
Memur-Sen bir açıklama yaptı ve sendikasızların daha çok zam alabileceği bilgisi verildi işte verilen o açıklamaya ilişkin yeni detaylar.

MEMUR-SEN sendikasızlar daha çok ZAM alabilir dedi. Memur-Sen bir açıklama yaptı ve sendikasızların daha çok zam alabileceği bilgisi verildi işte verilen o açıklamaya ilişkin yeni detaylar.

Bu yıl sendikasız olan memurlar ve emekliler sendika üyesi olanlardan daha fazla zam alacak. Ocak 2024'te sendikasız SSK ve Bağkur emeklilerine %4925 zam yapılırken aynı oranda zam sendika üyesi memurlara da verildi.

Temmuz 2024'te sendikasız SSK ve Bağkur emeklilerine %2473 zam yapılırken sendikalı memurlar ve emekliler %193 zam aldı. Bu durum sendikasız SSK ve Bağkur emeklilerinin toplamda %8619 zam almasına sendikalı memurların ise %7805 zam almasına neden oldu. Memur-Sen'in yaptığı toplu sözleşmeye göre sendikaya üye olmayan ya da başka bir sendikaya üye olan memurlar bile bu zamlardan etkileniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.