Metro Gross A’dan Z’ye İndirime Gitti

Metro Gross A’dan Z’ye İndirime Gitti
Dev market zinciri Alman asıllı Metro Gross Ürünlerin tüm kalemlerinde muazzam bir indirime gittiğinin açıklamasını henüz yaptı ve işte o indirime dair detaylar şöyle sıralandı.

Metro Mağazaları Halkbank ile iş birliği yaparak 31 Temmuz'a kadar geçerli olacak bir kampanya düzenledi.

Bu kampanya kapsamında Halkbank müşterileri Metro'dan yapacakları ilk alışverişte 500 TL'ye kadar indirim kazanma şansına sahip olacaklar ve kampanyaya katılmak için müşterilerin Paraf Mobil üzerinden "Hemen Katıl" butonuna tıklamaları veya "METRO" yazıp 3404'e SMS göndermeleri gerekiyor.

3 bin ila 4 bin 999 TL arasındaki ilk alışverişe 300 TL 5 bin TL ve üzerindeki ilk alışverişe ise 500 TL ParafPara verilecek.

Kazanılan ParafPara'lar ertesi gün karta yüklenecek ve sadece Metro Mağazaları'nda kullanılabilecek.

ParafPara'lar 10 Eylül'e kadar geçerli olup kullanılmayanlar 11 Eylül'de geri alınacak.

Paraf Parafly Parafree ParafGenç ve ek kartlar kampanyaya dahilken Paraf KOBİ Paraf Esnaf Business kartlar sanal kartlar HalkCard ve Debit kartlar kampanya kapsamı dışında kalacak.

Detaylı Bilgi İçin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.