MİGROS çok sayıda indirime yer açtı

MİGROS çok sayıda indirime yer açtı
Evet indirimler silsilesinin düğmesine acilen basan MİGROS müşteri memnuniyetinde ön sırada olmanın peşinde ancak müşteriler de son durumlardan son derece memnu görünüyor işte detaylar.

Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmayı iyi bilen MİGROS son haftada muhteşem bir kampanya yaparak bunu dilden dile gönülden gönüle duyurmuş oldu güzel indirimler silsilesine sahip detaylar şu şekilde gelişiyor işte ayrıntılar.

Migros 24 Temmuz'da başlayan ve 4 Ağustos'a kadar sürecek olan Seç Al indirim kampanyasında özellikle hijyen ürünleri gibi birçok kategoride yüzde 50 ve üzerinde indirimler sunuyor. Enflasyonun artması ve alım gücünün düşmesi sebebiyle vatandaşlar için büyük önem taşıyan bu indirimlerde 25 TL ve üzeri alışverişlerde fiyatlar oldukça düşük.

Özellikle pandemi sonrası artan hijyen ihtiyacı nedeniyle tuvalet kağıdı ve havlu kağıt gibi ürünlerde yüzde yüzü aşan fiyat artışları yaşanırken Migros'un indirimleri bu ürünlerde ciddi bir maliyet avantajı sağlıyor. Money Kart sahiplerine ekstra indirimler de mevcut örneğin Tat domates salçası ve Bingo sıvı deterjan gibi ürünlerde önemli fiyat düşüşleri göze çarpıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.