Milyonlarca emekli için Özel adım

Milyonlarca emekli için Özel adım
Evet sonunda geldi ve milyonlarca emeklimiz için özel adımlar atılmaya başlandı işte detaylar.

Türkiye de emekli deyince akla gelen SGK son dönemde emekli için özel bir adım atarak o istenenin olmasını sağlamaya hazırlanıyor tüm ayrıntılar aşağıda belirtilmiştir işte detaylar.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) emeklilere yönelik önemli bir adım atarak yeni bir internet sitesi olan "emekliler.gov.tr"yi hizmete sundu.

Bu site üzerinden emekliler dijital kimlik kartı oluşturup bu kartları PDF formatında yazdırabilecekler.

Kart üzerindeki QR kod sayesinde emekliler kendilerine özel indirimlerden yararlanma fırsatı bulacaklar.

SGK bu hizmetin nasıl kullanılacağını anlatan bir video da paylaşarak emeklilere dijital kimlik kartı oluşturma sürecini adım adım anlattı.

Emekliler siteye girip e-Devlet üzerinden kimlik bilgilerini doğruladıktan sonra kartlarını oluşturabilecek ve çeşitli indirimlerden faydalanabilecekler.

SGK bu hizmetle emeklilere çeşitli fırsatlar sunmayı amaçlıyor işte bu fırsatlar da daha iyi yaşam koşulları anlamına geliyor ve emeklimizin bir nebze olsun nefes almasını sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.