Motorine o miktarda indirim geldi.

Motorine o miktarda indirim geldi.
Son dönemde akaryakıtta indirim bindirim olduğunda illaki her kesimin bununla bir bağlantısı olup merak edebiliyor işte son döneme bakıldığında motorinde indirim miktarı söz edilmekte işte detaylar.

Motorin fiyatlarında 1 lira 59 kuruş indirim bekleniyor ve bu indirimle birlikte motorinin litre fiyatı 43 lira 25 kuruşa düşecek ve de vatandaşlar brent petrol fiyatlarındaki ve döviz kurlarındaki değişikliklerle beraber benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip etmeye devam ediyor.

Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarında 1 lira 59 kuruşluk bir indirim bekleniyor gece yarısı sonrası bu bilgiler sistemlere işlenmiş olacaktır.

Bu değişiklik brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki hareketlilik nedeniyle gerçekleşecek.

İndirimin ardından motorinin litre fiyatı 43 lira 25 kuruşa düşecek ve benzin-motorin fiyatlarını yakından takip etmeye devam edilmektedir. Haberde yayımlanan bilgilere göre ekonomik gelişmeleri ve motorin fiyatlarındaki güncellemeleri içeriyor.

Detaylar için haberin tamamını okuyabilir yorum yapabilir ve paylaşabilirsiniz gündeme göre yakıt fiyatları son halde bu şekilde görünmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.