Normalde 5 ve 10 Onlara 1 ve 5

Normalde 5 ve 10 Onlara 1 ve 5
Kütüphane bahçesindeki o hizmette Belediye devreye girince vatandaşın yüzü biraz olsun gülümsedi ve hizmet öncesinde 5 ve 10 lira iken artık 1 ve 5 liraya düşürüldü işte detaylar.

Normal vatandaşa 5 lira ve 10 lira olan o hizmeti belediye devreye girip 1 ve 5 liraya düşürdü. Belediyesi geçim sıkıntısı çeken emeklilerin sosyal yaşama katılmalarını sağlamak amacıyla Kasımpaşa Turabibaba Kütüphanesi bahçesinde ilk Emekli Evi'ni açtı. Bu tesiste çay 1 TL kahve 5 TL olacak ve diğer ürünlerde %15 indirim sağlanacak.

Düzenli sağlık taramaları ve belirli günlerde psikolojik danışmanlık hizmetleri sunulacak. Başkan Güney Beyoğlu'nun diğer mahallelerinde de Emekli Evleri açmayı planladıklarını belirterek bu mekânların emeklilerin sosyalleşebileceği yerler olacağını ifade etti.

Emekli evinde sanatçılarla buluşmalar açık hava sinema gösterimleri gibi etkinlikler düzenlenecek ve emekli olmayan vatandaşlar için de çay 5 TL kahve 20 TL olacak.

Bu proje emeklilerin yanı sıra Küçükçekmece Atakent'te de yoğun ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.