O iki kentte artık Denize girmek Yasak

O iki kentte artık Denize girmek Yasak
O ilçelerdeki kötü hava koşulları gerekçe gösterildi ve ilçelerdeki olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle denize girmek yasaklandı işte ayrıntılar.

Düzce'nin Akçakoca ilçesi ile Sakarya'nın Kaynarca Karasu ve Kocaali ilçelerinde olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle denize girmek yasaklandı. Akçakoca Kaymakamlığı ilçedeki elverişsiz hava koşulları sebebiyle tüm plaj ve sahillerde denize girmenin tehlikeli olduğunu ve vatandaşların denize girmemeleri gerektiğini belirtti.

Sakarya'da ise ilgili kaymakamlıklar tarafından bugün ve yarın için denize girme yasağı getirildi. Karadeniz'e kıyısı olan Kaynarca Karasu ve Kocaali ilçelerinde olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle denize girmek yasaklandı.

Akçakoca Kaymakamlığı ilçedeki tüm plaj ve sahillerde elverişsiz hava şartları nedeniyle denize girmenin tehlikeli olduğunu ve vatandaşların denize girmemeleri gerektiğini belirtti.

Sakarya'da da kaymakamlıklar bugün ve yarın için benzer sebeplerle denize girme yasağı getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.