O kişilere Elektrik artık ücretsiz

O kişilere Elektrik artık ücretsiz
Artık elektrik faturası ödenirken bazı kişiler o ödemeleri yapmayacak şeklinde karar alındı işte o artık ücretsiz elektrik kullanacak kişiler işte detaylar.

Geçtiğimiz günlerde elektriğe yapılan yüzde 38 zam sonrası Bursa’da bir iş insanı 400'den fazla hanenin elektrik faturalarını ödedi ve bu hanelerin toplamda 200 bin TL'lik borcu kapandı.

Uludağ Elektrik ile iletişime geçen hayırsever ödeme zorluğu yaşayan sosyal yardım alan ve evinde cihaza bağlı hasta bulunan abonelere destek oldu böylece 600'den fazla fatura ödendi ve birçok kişi kısa bir süreliğine elektrik faturası ödeme zorunluluğundan kurtuldu.

O kişilere Elektrik artık ücretsiz. Artık elektrik faturası ödenirken bazı kişiler o ödemeleri yapmayacak şeklinde karar alındı işte o artık ücretsiz elektrik kullanacak kişiler işte detaylar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.