O Otoyolda Kuyruk 2 Kilometreden Görünür Oldu

O Otoyolda Kuyruk 2 Kilometreden Görünür Oldu
Evet o oto yolda kuyruğu neredeyse 2 km uzaklıkta olan biri rahatlıkla görebilir olacak şekilde büyüdü büyüdü gitti diyebiliriz işte detaylar.

Yolda yaşanan çalışmalar nedeniyle o otoyolda kuyruk 2 Kilometreden görünür oldu ve bu da o yolu kullanmak zorunda kalan insanlar için çile haline dönüşmeye devam ettiği aşikardır işte detaylar.

Bolu Dağı tünellerinde yapılan uzatma çalışmaları nedeniyle geçtiğimiz günlerde İstanbul yönü trafiğe kapatıldı ve bu durum araçların D-100 karayoluna yönlendirilmesine sebep oldu ve hafta sonunu memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sırasında D-100 karayolu Kaynaşlı geçişinde yaklaşık 25 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Polis ekipleri trafiği açık tutmak ve araçların Düzce gişelerinden girmesini sağlamak için yoğun bir çaba sarf ederken İstanbul yönündeki araç kuyruğu havadan drone ile görüntülendi ve bu uzun kuyruklar güzergah boyunca ciddi bir trafik sıkışıklığına neden oldu ve sürücüler saatlerce yolda kaldı.

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı tünellerinde yapılan tünel uzatma çalışmaları nedeniyle otoyolun İstanbul yönü trafiğe kapatılınca araçlar D-100 karayoluna yönlendirildi.

Hafta sonunu memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sırasında D-100 karayolunun Kaynaşlı geçişinde 25 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu.

Polis ekipleri güzergahı açık tutmak için yoğun çaba sarf ederken araçların Düzce gişelerinden giriş yapmaları sağlanmaya çalışıldı ve İstanbul istikametinde oluşan uzun araç kuyruğu havadan drone ile görüntülenerek trafiğin durumu gözler önüne serildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.