O tarihte Alkole Rekor Zam

O tarihte Alkole Rekor Zam
Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Temmuz ayı alkol için yüzde 17 ila 25 oranında zam geleceğini duyurdu. Birçok içki firmasının 1-3 Temmuz tarihleri arasında sahaya çıkmayacağını... işte detaylar.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Temmuz ayında alkole yüzde 17 ila 25 oranında zam geleceğini belirtti ve birçok içki firmasının o tarihlerde kesinlikle bu konuda sahaya çıkmayacağını iletti.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Temmuz ayında alkole yüzde 17 ila 25 arası zam geleceğini duyurdu.

Aybaş birçok içki firmasının 1-3 Temmuz arasında sahaya çıkmayacağını ve bu süre zarfında zam oranlarının belirlenip uygulanacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.