Pazarda şampiyon o aslan o

Pazarda şampiyon o aslan o
Kurulan pazar yerinde limon kilo fiyatı 40 lira ile en pahalı ürün oldu. Çayın limonsuz içilmediği Şehirde bu yüksek fiyat dikkat çekiyor. Pazar yerinde yoğunluk yaşanırken ikinci en pahalı ürün olarak ıspanak 35 liradan satılıyor işte detaylar.

Şehirdeki Tuzcuzade Mahallesi'nde kurulan pazarda limon 40 liralık kilo fiyatıyla zam şampiyonu oldu. Çayın limonsuz içilmediği bu bölgede limon fiyatları cep yakıyor. Limonun ardından ıspanak 35 lira ile en çok zamlanan ikinci ürün olarak dikkat çekiyor. Pazar yerinde domates biber patlıcan gibi sebzeler 20-25 lira kabak ise 35 liradan satılıyor.

Meyve fiyatları 30-80 lira arasında değişiyor. 42 yıldır pazarcılık yapanlar yüksek fiyatlara rağmen günlük 20-30 kilo limon sattığını belirtti. Diğer pazarcılar ise genel olarak fiyatların mevsim normallerine uygun olduğunu ifade etti.

Pazarda domates 20 salatalık 25 patates ve soğan 20 liradan alıcı buluyor. Vatandaşlar ise yüksek fiyatlardan şikayetçi olup azar azar alışveriş yapıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.