Pegasus'tan 1 Alana 1 Bedava Uçak Bileti! Kampanya Katılım Koşulları Nelerdir?

Pegasus'tan 1 Alana 1 Bedava Uçak Bileti! Kampanya Katılım Koşulları Nelerdir?
Pegasus 1 alana 1 bedava uçak bileti veriyor! Kampanya hangi tarihlerde ve hangi uçuşlarda geçerli? Kampanyaya katılım tarihleri ne zaman? Kampanya şartları nelerdir?

Pegasus, 1 alana 1 bedava uçak bileti kampanyası başlattı! Kampanyayı duyanlar duyduklarına, görenler gördüklerine inanamadılar ve bunun bir yalan haber olduğunu düşündüler; ancak değil! Pegasus'dan alacağınız yurt dışı uçak biletinin bir eşi bedava! Peki kampanya hangi tarihlerde geçerli? Kampanya katılım şartları nelerdir?

1 Alana 1 Bedava Uçak Bileti!

Pegasus, 1 alana 1 bedava uçak bileti kampanyası başlattı. Kampanya 4 - 5 Haziran 2024 tarihlerinde yurt dışına alınan uçak biletleri için geçerli. Alınan biletlerin 1 Temmuz - 15 Eylül 2024 tarihleri arasına rezerve edilmesi gerekiyor.

Söz konusu bileti alanlara Pegasus, 19 Kasım 2024 - 25 Mart 2025 tarihleri arasında kullanabilecekleri bir bedava bilet hakkı veriyor! Bunun için, 1 Temmuz - 15 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılmak üzere alınan biletin üzerinden 72 saat zaman geçmesi gerekiyor.

Belirtilen sürenin sona ermesinin ardından Pegasus, müşterilerinin vermiş oldukları iletişim adreslerine bir adet bilet şifresi gönderiyor. Gelen şifrenin yurt içi ya da yurt dışı uçuşlar için 27 Eylül - 27 Ekim tarihleri aralığında kullanılması ve biletin 19 Kasım 2024 - 25 Mart 2025 tarihleri arasına alınması gerekiyor.

Kampanyadan sadece Pegasus BolBol üyeleri faydalanıyor.

Kampanya kapsamında bulunmayan uçuşlar ise şu şekilde listeleniyor:

  • İstanbul Sabiha Gökçen - Cidde - İstanbul Sabiha Gökçen

  • İstanbul Sabiha Gökçen - Dammam (SA) - İstanbul Sabiha Gökçen

  • İstanbul Sabiha Gökçen - Kahire - İstanbul Sabiha Gökçen

  • İstanbul Sabiha Gökçen - Madinah - İstanbul Sabiha Gökçen

  • İstanbul Sabiha Gökçen - Riyad - İstanbul Sabiha Gökçen

  • Trabzon - Cidde - Trabzon

  • Trabzon - Dammam (SA) - Trabzon

  • Trabzon - Riyad - Trabzon

  • Ankara - Madinah - Ankara

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.