Polis Tayinleri Ne Zaman Açıklanacak 2024

Polis Tayinleri Ne Zaman Açıklanacak 2024
Polis tayinleri ne zaman açıklanacak 2024 yılının, polis memurları tarafından bugünlerde yanıtı en çok araştırılan konusu halini aldı. 2023 yılında 28.062 polis memurunun etkilendiği tayin sonuçları, 2024 yılında kaç polis memurunu etkileyecek? Sonuçlar nereden ve nasıl öğrenilecek?

Polis tayinleri ne zaman açıklanacak 2024 yılının bugünlerde en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılında yapılan atama ve yer değiştirme sürecinin sonucu 28.062 polismemurunu etkilemişti. Bu sayının 2024 yılında kaç olacağı ve kimlerin yer değiştireceği, polis memurları ve yakınları tarafından büyük bir ilgi ile takip ediliyor.

Polis Tayinleri Ne Zaman Açıklanacak 2024?

Geçtiğimiz yıllara bakıldığında, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün polis tayinlerini genellikle Haziran ayı içerisinde açıkladığı görülüyor. Örneğin 2023 yılında yapılan polis tayinleri 9 Haziran'da açıklanmıştı. 2024 yılınnda tayinlerin açıklanacağı tarih EGM tarafından belirtilmiş olmasa da Haziran ayının başlarında, polis atamalarının açıklanacağı tahmin ediliyor

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne şark tayini için başvuruda bulunan polis memurlarının sonuçları, telefonlarına SMS olarak gönderilecek.

Sonuçlar aynı zamanda POLNET sistemi üzerinden de görüntülenebilecek. Tayin başvurusu yapan polis memurları, POLNET sistemine kullanıcı adı ve şifrelerini girerek tayin sonuçlarına erişim sağlayabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.