PTT gemileri yaktı 100 Binlik kredi Emeklilere

PTT gemileri yaktı 100 Binlik kredi Emeklilere
Türkiye'nin en eski kurumlarından biri PTT kesinlikle gemileri yakmış olmalı. PTT müşterilerine özellikle emekli müşterilerine 100 Binlik güzel bir kredi vermeye hazırlanıyor işte detaylar.

PTT dar gelirli emeklilere destek amacıyla Temmuz ayında avantajlı kredi kampanyalarını sürdürüyor. Emekliler kefilsiz ve şartsız olarak SMS ile başvuru yaparak 100.000 TL'ye kadar kredi alabilecekler. Maaşını PTT'den alan emekliler %5'e ulaşan banka faiz oranlarına kıyasla %3.19 faiz oranından yararlanabilecekler.

Başvuru için emeklilerin maaşlarını 3 yıl boyunca PTT'den alma sözü vermeleri ve cep telefonundan T.C. kimlik numarasıyla birlikte "PTT" yazıp 3050'ye SMS göndermeleri yeterli.

10.000 TL kredi için aylık 52795 TL taksit ve 36 ay vade imkanı sunuluyor. Detaylı bilgi ve başvuru için PTT'nin resmi internet sitesi ziyaret edilebilir.

Bu kampanya emeklilerin finansal yüklerini hafifletmek ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla önemli bir fırsat sunuyor.

kaynak : ogretmenajans.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.