PTT yeni görev arkadaşlarını arıyor İşte yeni alım

PTT yeni görev arkadaşlarını arıyor İşte yeni alım
Türkiye'nin posta telefon telgraf hizmetlerinde bir numarası PTT yeni görev arkadaşlarını arıyor ve bunun içinde alım başlattı işte detaylar.

PTT'de çalışmak isteyenler için 2024 yılı personel alımları merak konusu; ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Başvurular için genel şartlar arasında Türk vatandaşı olmak 18-36 yaş aralığında olmak kamu haklarından mahrum olmamak belirli suçlardan hüküm giymemiş olmak sağlık açısından uygun olmak başka kurumlara karşı mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak pozisyona uygun eğitim şartlarını taşımak ve emekli olmamak yer alıyor.

Hangi branşlarda alım yapılacağı PTT’nin ihtiyaçlarına göre belirleniyor. Resmi duyurular takip edilerek güncel bilgilere ulaşmak ve gerekli belgeleri hazırlamak önemli.

Başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olma 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşını aşmamış olma kamu haklarından yasaklı olmama belirli suçlardan mahkûm olmama akıl hastalığı bulunmamak.

Mecburi hizmet yükümlülüğü olmama pozisyon için belirlenen öğrenim şartlarını taşıma ve emekli olmama gibi kriterler bulunmaktadır ve bu şartları yerine getirenler iş başvurusunu rahatlıkla yapabilirler detaylar PTT resmi sitesi ve İŞKUR adresinde yer almaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.