QNB Finansbank devrim niteliğinde değişikliğe gitti

QNB Finansbank devrim niteliğinde değişikliğe gitti
QNB Finansbank sürpriz niteliğinde duyurduğu o değişimle daha güzel günlere merhaba dedi. İşte detaylar.

QNB Finansbank dünyada yer alan değişimler ve koşullar nedeniyle iş dünyasının da yeniliklere gebe olduğunu dile getiren bir çalışma başlatmayla gündeme oturmuştur. Yeni gelecek olan dönemde kurumun yapısı başlı başına önce insan sonra güven ve devamında ise adaptasyon öncülüğü başı çekecektir.

Bunlara ilave olarak gelişim değerleri de bu değişimlerin öncüsü olacaktır. QNB Finansbank dış dünyanın da kendini yenileyen yapısı sebebiyle yol haritasını oluşturmuş olacaktır. Tüm bunların ışığında ise kurum kültürü de bunlardan etkilenmiş olacaktır.

QNB Finansbank çalışanlar, müşteriler ve paydaşlar için ise kurumla çalışma varoluşu amaçlı beklenenin ötesine geçilmeli anlayışında karar kılmaktadır. QNB Finansbank kalıcı değer yaratmanın bu anlamda çok daha büyük öneme sahip olduğunu da belirtiyor. QNB Finansbank bu vizyonu benimseyip hem kurum kültürüyle hem çalışanlarıyla hem de paydaşlarıyla bu kültürü benimsemekte çoktan hazırı diyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.