Resmi gazeteye düştü! O saatlerde ulaşım ücretsiz oldu!

Resmi gazeteye düştü! O saatlerde ulaşım ücretsiz oldu!
2024 yılı Kurban Bayramına sayılı günler kaldı. Kurban Bayramı öncesi merak edilen o konu resmi gazeteye düştü. 85 milyon vatandaşın gündeminde yer alan Kurban Bayramı boyunca ulaşımın ücretsiz olacağı işte o tarihler

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzası ile bu sabah saatlerinde resmi gazeteye düştü. Kurban Bayramı boyunca köprü ve otoyol geçişleri ücretsiz oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da belirli tarihler arasında belirli köprü ve otoyollardan geçmek isteyen vatandaşlar için o saatlerde ücretsiz olarak geçiş hakkı sunulacak.

Ücretsiz Otoyol ve Köprü Geçişi Ne Zaman Başlıyor?

Bu yıl Kurban Bayramı 16 Haziran Cumartesi günü başlayacak. Bayramın bir gece öncesinde uygulama devreye girecek. 15 Haziran Cumartesi saat 00.00'da başlayacak olan ücretsiz köprü ve otoyol geçiş hakkı 24 Haziran Pazar günü 07.00'da sona erecek.

Resmi Gazete Kararına Göre "Hangi Güzergahlar Ücretsiz Oldu?"

Kabine toplantısından ardından alınan karar doğrultusunda Kurban Bayramı boyunca ücretsiz olacak işte o güzergahlardan bazıları....

9 gün boyunca devam edecek Bayram tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen işte o ücretsiz köprü ve otoyollar:

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü

  • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü

  • Osmangazi Köprüsü

  • Kuzey Marmara Yolları

  • İBB bünyesinde toplu ulaşım araçları

  • İETT Metro İstanbul şehir hatları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.