Sağanak değil Bardaktan boşanırcasına yağacak

Sağanak değil Bardaktan boşanırcasına yağacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayımlayarak güney ve doğu bölgelerinde sağanak yağış ve şiddetli rüzgar uyarısında bulundu. Osmaniye Kars Hakkari Şanlıurfa Diyarbakır Batman Ağrı Iğdır ve Van'da sağanak yağış ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor işte ayrıntılar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporunu yayımlayarak güney ve doğu bölgelerinde sağanak yağış ve şiddetli rüzgar uyarısında bulundu.

Özellikle Osmaniye Kars Hakkari Şanlıurfa Diyarbakır Batman Ağrı Iğdır ve Van'da sağanak yağış ve gök gürültülü sağanaklar bekleniyor.

Diyarbakır'da fırtına nedeniyle Bismil ilçesinde dört evin çatısı uçtu Şanlıurfa’da ise fırtına ve yağmur aniden başlayarak ağaçları devirdi yolları göle çevirdi ve iş yerlerini su bastı.

Batman'da piknik yapan vatandaşlar yağmura yakalandı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyredeceği ve rüzgarın kuzey ve Akdeniz kıyılarında güney yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği bildirildi.

Marmara Ege İç Anadolu ve Batı Karadeniz bölgelerinde hava az bulutlu ve açık olacak.

Doğu Anadolu’nun doğu kesimlerinde ise parçalı bulutlu hava hakim ve denizlerde ise Batı Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar Marmara ve Ege’de kuzey ve kuzeydoğu rüzgarları etkili olacak.

Akdeniz’de parçalı bulutlu hava görülürken Doğu Akdeniz’de sağanak yağış bekleniyor.

Van Gölü çevresinde ise parçalı bulutlu hava tahmin ediliyor ve bu uyarılara dikkat edilmesi vatandaşların tedbirli olması ve MGM'nin güncel bildirimlerini takip etmesi önem arz ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.