Sağlık Bakanlığından yer değiştirme başvurusu 2024

Sağlık Bakanlığından yer değiştirme başvurusu 2024
Sağlık Bakanlığı 2024 için iller arası yer değiştirme ve tayin başvurularını gündeme getirdi. Sağlık çalışanlarının tayin işlemleri belirlenen tarihlerde başlayacak işte detaylar.

Sağlık Bakanlığı'nın 2024 Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme başvuruları için geri sayım başladı. Sağlık çalışanlarının tayin işlemleri için belirlenen tarihlerde başvurular alınacak ve kura çekimi Sağlık Bakanlığı YouTube kanalı hesabı üzerinden canlı yayınlanacak.

Başvuru ve kura takvimi Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi olan yhgm.saglik.gov.tr üzerinden duyurulacak.

Kadro ve branş dağılımlarıyla tercih kılavuzu da aynı site üzerinden yayınlanacak olup henüz kura kılavuzu yayınlanmamıştır. Konuyla ilgili açıklamalar takip edilerek güncellemeler yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.