Samsun Büyük Şehirden Büyük Hizmet

Samsun Büyük Şehirden Büyük Hizmet
 Yazar / Alanya Medya
Samsun Büyük Şehir belediyesi yeni başkanıyla her geçen gün daha yeni güzel hizmetlere doğru yelken açmaya devam ediyor. Son günlerde gündeme oturan bu hizmette vatandaşların ilgisine maruz kalacak kadar güzeldi işte detaylar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi turizm potansiyelini artırmak amacıyla "Odak Samsun" projesi kapsamında turizm destinasyonlarına toplu taşıma hizmeti başlatıyor.

7 Ağustos'ta hizmete girecek olan bu otobüsler Samsun-Şahinkaya Kanyonu Samsun-Kuş Cenneti ve Samsun-Ayvacık Barajı gibi turistik noktalara ulaşımı sağlayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan Samsun’un tarihi kültürel ve doğal güzelliklerinin turizmi canlandırmak adına bu projenin önemli olduğunu belirtti.

Turizm otobüslerinin ücret tarifeleri UKOME kararıyla belirlenmiş olup Şahinkaya Kanyonu için 100 TL Kuş Cenneti için 55 TL ve Ayvacık Barajı için 75 TL olarak açıklandı.

İndirimli tarifeler de mevcut. Rezervasyonlar ALO 153 Çözüm Merkezi üzerinden yapılabiliyor.

Bu otobüsler hem yerel halk hem de ziyaretçiler için Samsun’un güzelliklerini keşfetme fırsatı sunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.