Şehit yakınları-Gaziler-Engelliler AJET büyük indirimi

Şehit yakınları-Gaziler-Engelliler AJET büyük indirimi
AJET büyük bir indirimle karşımızda. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında yapılan anlaşmayla şehit yakınları gaziler ve yakınları maluller ve yakınları iç hat ve KKTC seferlerinde %50 dış hatlarda %20 indirimli uçabilecek. Engelliler ise iç hat ve KKTC uçuşlarında %20 dış hatlarda %25 indirim alacak işte detaylar.

AJET ailesi büyük bir indirim yapacağını duyurdu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında yapılan anlaşmayla şehit yakınları gaziler ve engellilere iç hatlar ve KKTC seferlerinde yüzde 50 dış hatlarda yüzde 20 engelli vatandaşlara iç hat seferlerinde ve KKTC seferlerinde yüzde 20 dış hatlarda yüzde 25 indirim sağlanacak.

Bu protokol Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın katılımıyla imzalandı ve sosyal devlet anlayışının bir parçası olarak engelli bireyler şehit yakınları ve gazilere yönelik destekleri arttırmayı hedefliyor.

THY'nin iştiraki AJet şehit yakınları gaziler ve engellilere özel indirimler sunacak ve bu hizmetlerden bugünden itibaren faydalanılabilecek. THY ayrıca işitme engelli vatandaşlara yönelik çağrı merkezi hizmeti sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.