Tatilinize Renk Katmanın Tam Sırası

Tatilinize Renk Katmanın Tam Sırası
Tatilinizin daha da rengarenk olması için bazı küçük ayrıntıların olduğunu biliyor musunuz peki ya nedir bu ufak tefek ayrıntılar diyeceksiniz elbette işte detaylar.

ETS'nin yaz fırsatları Ege ve Akdeniz otellerinde konforlu ve indirimli tatil imkanı sunuyor.

Antalya Didim Bodrum Kemer ve Kuşadası gibi popüler destinasyonlarda Ultra Her Şey Dahil konseptiyle hizmet veren tesislerde denize sıfır plajlar açık havuzlar SPA merkezleri spor salonları ve çocuklar için mini kulüp gibi birçok olanak mevcut.

Tesisler açık büfe ve a la carte restoranlarla geniş bir yelpazede lezzetler sunarken çeşitli eğlence ve aktivite seçenekleriyle misafirlerine unutulmaz anılar vaat ediyor.

Daha fazla bilgi ve rezervasyon için ETS'nin web sitesini ziyaret edebilir veya çağrı merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Bodrum’daki The Norm Collection Door'a ve Kemer’deki The Norm Oriental denize sıfır konumları Ultra Her Şey Dahil hizmetleri ve çeşitli olanaklarıyla unutulmaz bir tatil vadediyor.

Belek’teki Ethno Belek Mövenpick Resort Antalya Tekirova ve Bodrum Akyarlar'daki Kefaluka Resort konforlu odalar özel plajlar havuzlar SPA ve spor salonları ile dikkat çekiyor.

Didim'deki Prive Didim ve Kuşadası'ndaki Ephesia Holiday Beach Club ise çeşitli aktivite ve eğlence imkanlarıyla keyif dolu bir tatil sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.