TERME Venedik oldu Yağmur geldi Göl sokaklar oluştu

TERME Venedik oldu Yağmur geldi Göl sokaklar oluştu
Samsun Terme ilçesinde uyarıların ardı ardına geldiği ilçede ansızın gelen yağmurla insanlar ne yapacaklarını şaşırdı kimi yolda maruz kaldı kimi aracıyla maruz kaldı ve manzara resimde görüldüğü gibi oluştu işte diğer ayrıntılar.

Dün bir anda aşırı şekilde gelip ansızın iş yerlerinin önlerini evlerin önlerini basan yağmur sele sebep oldu ve çok sayıda yerde insanlar yolda aracıyla bu duruma maruz kaldı. Aynı şekilde köyde yaşayanlar da Samsun'un Terme İlçesi köylerinde de aynı görüntülerle karşılaştılar dereler taşıp köprüler yollar geçilmez araba geçmez bir hal aldı işte diğer ayrıntılar da aşağıda anlatıldığı gibi gelişti.

Samsun'un Terme ilçesinde gece başlayan sağanak yağışlar Terme Çayı'nın taşma riskini artırarak iki köprünün ulaşıma kapatılmasına neden oldu. İlçede meydana gelen su baskınları bazı ev ve iş yerlerini etkilerken vatandaşların su ihtiyaçları tankerlerle karşılanıyor. Sel ve taşkınlara karşı alınan önlemler kapsamında polis ve bekçi ekipleri tehlikeli bölgelerde güvenlik önlemleri aldı dalgıçlar ve cankurtaranlar hazır bekletildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan da bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Yağışın durmasıyla taşma riski azalırken ekiplerin su baskınlarının etkilerini gidermek için çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.