Termometreler 41 derece ANTALYA sıcaklara dikkat

Termometreler 41 derece ANTALYA sıcaklara dikkat
03.06.2024 dışarıya çıkanlar dikkat. Antalya sıcak havadan bunalan yerlisi ve yabancı turistleri Konyaaltı Sahili'ne akın etti kent merkezinde termometreler 41 dereceyi gördü. İşte detaylar.

Antalya da normalin üzerinde bir sıcaklık insanları düşündürmeye başladı. Termometreler normalin üzerinde bir derece gösteriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Akdeniz bölgesinde hava sıcaklıklarının 30 derecenin üzerine çıkacağı uyarısının ardından Antalya'da hava sıcaklığı 38 dereceye kadar çıktı.

Antalya böylesi bir sıcaklığı daha önceki senelerde de gördü ancak bu bambaşka bir sıcaklık derecesiydi. Deniz suyu sıcaklığı 24 derece olarak ölçüldü. Nem oranı yüzde 36 seviyelerinde seyrederken, sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili'ne akın etti.

Antalya mevcut sıcaklıkları birkaç gündür normal seyrederken bugünlerde daha da artması insanlarda hem düşünce hem de merak uyandırdı. Fransa'dan arkadaşlarıyla gelen Anne-Emmanuel's Antalya'yı çok beğendiğini belirtti. Ailesiyle piknik yapmayı tercih eden Fadime Bildik ve Selma Coşkun da sıcaktan bunaldıklarını söyledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kayalıklardan denize atlayanlar oldu ve şehir merkezindeki termometreler 41 dereceyi gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.