Turistler yola çıktı geliyor

Turistler yola çıktı geliyor
Şehir adeta turist akınına sahne olacak ve tam 57 bin kişinin akın edeceği o şehir bayram yeri olacak ve şehirdeki sayı daha da katlanacak işte detaylar.

Turizm cennetlerinden biri olan o şehre turistler akın edecek ve tam olarak beklenen sayı 57 bin olarak açıklandı şehrin zaten hali hazırda 1 milyon 600 bin sayısı bulunuyor bu da eklenince şehir iyice turist kaynıyor olacak işte detaylar.

2024 yılında Samsun kruvaziyer turizmi açısından yoğun bir sezon geçirecek ve 44 seferle yaklaşık 57 bin turist ağırlayacak. Özellikle Rus bandıralı Astoria Grande gemisi her seferde 1300'e yakın turisti Samsun’a getirecek.

Bu turistler Samsun’un doğal güzellikleri ve tarihi yerlerini keşfederken alışveriş imkanlarından ve yerel esnafın misafirperverliğinden oldukça memnun kalıyor.

Şehirdeki ticari işletmeler de bu durumdan memnun olup kruvaziyer seferlerinin artarak devam etmesini arzu ediyor. Turistlerin konaklama planları ve Samsun’un coğrafi işaretli gastronomi zenginlikleri de büyük ilgi görüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.