Uçuşun Dev isminden Dev Zam

Uçuşun Dev isminden Dev Zam
Uçuşun dev ismi büyük bir zam hazırlığında ve müşterilerine sunduğu hizmetin karşılığını daha iyi alabilmek için bu büyük firma zam yapmaya hazırlanıyor. İşte detaylar.

Türk Hava Yolları (THY) 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere özel yolcu salonu (lounge) kullanım ücretlerine yüzde 50 zam yaptı. 1 Temmuz - 31 Aralık 2024 arasında İstanbul’da lounge ücretleri 1350 TL Antalya ve İzmir’de 1250 TL Bodrum’da 1450 TL Ankara’da 900 TL ve diğer bazı havalimanlarında 750 TL olarak belirlendi. Vnukovo (Rusya) için dış hat lounge ücreti 50 dolar oldu. Classic Plus Elit Elit Plus Kart sahipleri salonları ücretsiz kullanabilecek.

0-12 yaş arasındaki çocuklar için ek ücret talep edilmeyecek. Yolcular uçuşlarından 2 saat önce salonlara giriş yapabilecekler.1 Temmuz'dan itibaren geçerli olmak üzere özel yolcu salonu (lounge) kullanım ücretlerine %50 oranında zam yapacağını duyurdu.

İstanbul'da 1350 TL Antalya ve İzmir'de 1250 TL Bodrum'da 1450 TL ve Ankara'da 900 TL olarak belirlenen yeni ücretler 1 Temmuz - 31 Aralık 2024 arasında geçerli olacak. Adana Kayseri Diyarbakır Gaziantep Hatay Trabzon ve Rize havalimanlarındaki lounge ücretleri ise 750 TL olacak.

Dış hat özel yolcu salonları için Vnukovo (Rusya) 50 dolar olarak belirlendi. Classic Plus Elit ve Elit Plus Kart sahipleri bu hizmetten ücretsiz yararlanabilecek. Lounge hizmeti satın alan yolcular uçuşlarından 2 saat önce salona girebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.