Ülkemiz Cumartesi böyle uyuyup Pazar böyle bir sabaha kalkacak

Ülkemiz Cumartesi böyle uyuyup Pazar böyle bir sabaha kalkacak
Meteoroloji uzmanı bildirdi cumartesi gecesi ve pazar sabahı hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Uzmanın yaptığı açıklamalara göre Türkiye'nin cumartesi gecesi ve pazar sabahı hava durumu konusunda dikkat edilmesi gerekenler var işte detaylar.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten cumartesi gecesi ve pazar sabahı için yaptığı bilgilendirmede Türkiye genelinde serin havanın hakim olacağını belirtti. Uzman aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşların rahat bir gece geçireceğini ve bayram namazına kolaylıkla kalkabileceklerini ifade etti.

Hava tahmin uzmanının yaptığı açıklamalar ışığında ise cumartesi gecesi ve pazar sabahı için vatandaşları bilgilendirmektedir. Sözlerine ise yurt geneli için sosyal medya içeriğinde ise sözlerine söyle devam etmiştir.

Yurt için serin havanın Türkiye genelinde etkili olacağını ve gecenin rahat geçeceğini pazar sabahı bayram namazına rahatça kalkılabileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.