Valilik haklı uyarıyı o ilin vatandaşlarına yaptı (Çok Dikkatli Olunsun)

Valilik haklı uyarıyı o ilin vatandaşlarına yaptı (Çok Dikkatli Olunsun)
Türkiye'nin batısı, güneyi, kuzeyi ve kuzeybatısında bulunan 22 kent için acil uyarılar peş peşe geldi işte detaylar.

Türkiye’nin batısı güneyi ve kuzeybatısında yer alan 22 kent için acil şekilde uyarılar yapıldı. Antalya Kastamonu Bartın Zonguldak Düzce Edirne Tekirdağ Kırklareli hava koşulları sebebiyle ani doğa olayları baş gösterebilir.

Sel su baskını ve fırtına riskine karşı dikkatli olunması gerektiği belirtilirken İzmir Aydın Denizli Afyonkarahisar Uşak Manisa Balıkesir Bursa Bilecik Eskişehir Ankara Burdur Isparta Kütahya rüzgarın kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve diğer olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Antalya Kastamonu Bartın Zonguldak Düzce Edirne Tekirdağ ve Kırklareli için sel uyarısında bulunarak ani sel su baskını yıldırım yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

İzmir Aydın Denizli Afyonkarahisar Uşak Manisa Balıkesir Bursa Bilecik Eskişehir Ankara Burdur Isparta ve Kütahya illeri için fırtına uyarısı yapılarak ulaşımda aksamalar çatı uçması ve toz savrulması gibi olumsuzluklara karşı tedbir alınması gerektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.