Vatandaşların ATM isyanı

Vatandaşların ATM isyanı
Kurban Bayramı nedeniyle tatil için şehirlerden ayrılan milyonlarca vatandaş büyükşehirlerin nüfusunu önemli ölçüde azalttı. Tatil bölgelerine giden vatandaşlar ise Türkiye'nin farklı illerindeki ATM kullanımında sorunlarla karşılaştı işte ayrıntılar.

Bayram süresince yaşanan bazı aksaklıklara ATM aksaklıkları da ilave oldu. Kurban Bayramı tatilinde Türkiye genelinde ATM'lerde para çekme sorunları yaşandı ve vatandaşlar mağdur olmasına sebebiyet verdi. Birçok ATM'de "Para çekme ünitesinde arıza" veya "Çekmek istediğiniz tutar ödenememektedir" uyarıları görüldü.

İşte bununla beraber özellikle maaşlarını alan memurlar ve bayram harçlığı vermek isteyenler için büyük bir problem oluştu. Sosyal medyada da tepkiler arttı.

Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili de bu konuda tüm bankaların ATM'lerinde bu sorunların yaşandığını ve bankaların önlem almadığını belirterek Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) bankalara uyarı göndereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.