Ve Banka krediyi sundu Tam 44 Bin Tüm borçları sildirecek

Ve Banka krediyi sundu Tam 44 Bin Tüm borçları sildirecek
İnsanlar kimi zaman borçların ve belli başlı çıkmazlara girebilir işte öyle bir zamanda ilaç gibi gelecek bir banka kredisi işte detaylar.

Akbank 44.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi sunan bir kampanya başlattı. Kampanyadan yararlanmak için başvurucuların gelirlerini belgelemeleri finansal geçmişlerinin olumlu olması ve gerekli evrakları (nüfus cüzdanı ikametgah vb.) sunmaları gerekiyor. Kredi başvuruları Akbank'ın internet sitesi veya şubelerinden yapılabiliyor.

Onaylanan krediler müşteriyle belirlenen ödeme planına göre taksitlendirilerek ödeniyor. Kredi onayı sonrası tüm detaylar müşteriye iletiliyor.

Krediye başvurmak için gelir kanıtı düzenli maaş dökümü veya vergi levhası gibi belgeler ibraz edilmeli başvuru dilekçesi tam ve doğru doldurulmalıdır.

Akbank başvuranların kredi puanını ve ödeme geçmişini değerlendirecek ve nüfus cüzdanı ikametgah gibi belgeler talep edecektir. Kredi onaylandıktan sonra müşterilere uygun ödeme planı oluşturularak aylık eşit taksitlerle geri ödeme yapılması sağlanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.