Yağışlar Kaçınılmaz şekilde gelmekte Peki nereye ne kadar yağacak

Yağışlar Kaçınılmaz şekilde gelmekte Peki nereye ne kadar yağacak
Türkiye kısa süre içinde hatta yarın itibariyle kuzey ve iç kesimlerde hava sıcaklıklarının birkaç derece düşmeler görünmesi bekleniyor. Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli yağış Ordu Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde ise kuvvetli yağış öngörülüyor işte detaylar.

Türkiye'de yarından itibaren kuzey ve iç kesimlerde hava sıcaklıklarının birkaç derece düşmesi bekleniyor. Rize ve Artvin kıyılarında çok kuvvetli Ordu Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde ise kuvvetli yağışlar öngörülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sıcaklıkların mevsim normallerine döneceğini belirtirken hafta sonu sıcaklıkların tekrar yükseleceği ifade edildi.

Marmara ve Doğu Anadolu bölgelerinde kuvvetli rüzgar Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde ve Göller Yöresinde kısa süreli sağanaklar bekleniyor. Cumartesi ve pazar günleri ülkenin kuzeydoğusunda ve Karadeniz kıyılarında yağışlar devam edecek.

Akdeniz'de Toroslar'da sağanak geçişleri beklenirken Ankara İstanbul. İzmir'de yağış beklenmezken sıcaklıkların İstanbul'da 29-30 Ankara'da 31-34 ve İzmir'de 33-37 derece arasında olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.