Yapay Zeka PARA kazanma sanatına da el attı işte

Yapay Zeka PARA kazanma sanatına da el attı işte
Yapay zeka son dönemde hayatımızın pek çok alanında varlığını sürdürmeye devam ediyor. İşte şimdi de rövanşta olan ise yapay zekanın para kazanma sanatına da el atmış olması. Peki yapay zeka nasıl para kazanma türlerini sıralıyor işte detaylar.

Yapay zekanın günlük hayata entegrasyonu, ev hanımlarından öğrencilere, emeklilerden ek gelir arayanlara kadar herkes için yeni para kazanma yöntemleri sunuyor. Yapay zeka destekli altı iş yöntemi öne çıkıyor. Seyahat planlamasında kişiselleştirilmiş öneriler sunabilir, sanal makyaj danışmanlığı yapabilir, küçük ve orta ölçekli işletmelere marka danışmanlığı verebilirsiniz. Video geliştirme araçları ile içerik oluşturabilir, ev içi tasarım hizmetleri sunabilir ve yapay zeka ile sanat eserleri yaratabilirsiniz. Pekin'de açılan yapay zekalı doktorların çalıştığı hastane ise günde 3 bin hastaya hizmet verecek.

Para kazanma yolları giderek artıyor ve evde bile gelir elde edilebiliyor. Seyahat planlayarak kişiselleştirilmiş öneriler sunabilir makyaj danışmanlığı yapabilirsiniz. Küçük işletmelere marka danışmanlığı sağlayabilir video içeriği oluşturabilirsiniz. Evinizi yapay zeka ile tasarlayabilir sanat eserleri yaratabilirsiniz. Seyahat planlamada Google Trends ve TripAdvisor makyajda yüz hatlarını analiz eden yapay zeka marka danışmanlığında Hubspot video geliştirmede Lumen5 ev içi tasarımda Houzz sanat eserlerinde ise Nightcafe Creator gibi platformlardan yararlanabilirsiniz. Çin’de yapay zekalı doktorların çalıştığı bir hastane açıldı ve günlük 3 bin hastaya hizmet veriyor.

Not: Bu sadece bir öneridir (Kesinlik oluşturmamaktadır)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.