YARI yarıya ZAM Araç sahipleri İşte detaylar

YARI yarıya ZAM Araç sahipleri İşte detaylar
O hizmette artık yarı yarıya zam söz konusu olacak araç sahipleri şimdiden kara karar düşünmeye başladı bile işte konuyla alakalı diğer gelişmeler ve detaylar.

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) alt limit fiyatlarına %40 zam yapılacak. 1 Nisan'da %75 artan fiyatlar yeniden yükseliyor. Bankalar müşterilerini bilgilendirecek ve mobil uygulamalar üzerinden otomatik yükleme tutarını 245 TL'ye güncelleyecek.

9 Temmuz 2024 itibarıyla Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) alt limit fiyatlarına %40 oranında zam yapılacağı açıklandı. Bu yeni zamla birlikte bankaların müşterilerine bilgilendirme mesajı göndermesi bekleniyor. 1 Nisan'da %75 oranında artan HGS alt limit fiyatları bu zamla beraber yeniden artacak.

Bankaların mobil uygulamaları üzerinden yapılan HGS yüklemeleri için otomatik yükleme tutarı 245 TL olarak güncellenecek. Bu değişiklikle otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye yetersizliği yaşanmasının önüne geçilmesi hedefleniyor. Ekonomistler bu ve benzeri zamların enflasyonla mücadele hedefine ters düşebileceğini belirtiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.