Yenilenen FORD TRANSİT ve yeni özellikleri

Yenilenen FORD TRANSİT ve yeni özellikleri
Tüm dünyanın kullandığı o güzel otomobilin yeni versiyonu çıkmış Yenilenen FORD TRANSİT ve yeni özellikleri işte detaylar.

Tüm bildiklerinizi unutun yeni FORD TRANSİT arabasıyla uzakları yakın edecek yakındakilerle mutlu sürüşler yapabileceksiniz ve böylesi klas 8 ileri vitese sahip kaliteli yeni araçla tam istediğiniz şeyleri yapabileceksiniz işte araca ait bazı özellikler ve bilgiler işte detaylar.

Yeni Ford Transit 8 ileri otomatik şanzıman ergonomik döner vites konsolu ve direksiyondan kumandalı vites kontrolü ile daha fazla verimlilik konfor ve güç sunuyor. Modernleştirilen iç tasarımında 12 inçlik SYNC 4 bilgi-eğlence sistemi standart olarak yer alıyor sesli kontrol ve akıllı telefon entegrasyonu gibi özellikler sağlıyor. 8 inç yarı dijital yol bilgisayarı ise kişiselleştirilmiş bir yol deneyimi sunuyor. 'Çarpışma Önleme Sistemi' 'Adaptif Hız Kontrol Sistemi' 'Kör Nokta Uyarı Sistemi' 'Şerit Takip Sistemi' 'Şerit Ortalama Sistemi' 'Trafik İşareti Okuma Sistemi' 'Arka/Ön Park Sensörü' 'Geri Manevra Fren Desteği' ve '360 Derece Çevre Görüş Kamerası' gibi ileri sürüş destek özellikleri güvenlik ve konfor standartlarını üst seviyeye taşıyarak sürücülere ve yolculara daha güvenli bir sürüş sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.