Açık Hava Yıldız Yağmuruna sahne olacak

Açık Hava Yıldız Yağmuruna sahne olacak
Evet Açık Hava konserleri eğlenceleri gırna devam edeceğe benziyor ve böylesi güzel eğlencelerle donatılmış Açık Hava konserleri eğlenceleri Yıldızlar geçidine dönüşecektir işte detaylar.

Bu hafta Kenan Doğulu ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu'nda; Ajda Pekkan Bodrum Antik Tiyatro'da; mor ve ötesi Marmaris Amfi Tiyatro'da sahne alacak. Hania Rani'nin Maximum UNIQ Hall'deki piyano konseri ve Mersin Devlet Opera ve Balesi'nin Efes Antik Tiyatro'da sahneleyeceği "Tosca" operası dikkat çekiyor.

Çeşitli mekanlarda Güneş Çağan Şengül Berkay Yaşar Sertab Erener Goran Bregoviç gibi sanatçılar da konserler verecek. Sergiler arasında "Kadın Gözüyle Hayattan Kareler" fotoğraf sergisi ve Tuba Renkçi Taştan’ın "Form ve Ötesi" sergisi öne çıkıyor.

DJ performansları ve tiyatro gösterileri de izleyicileri bekliyor. Bu hafta çeşitli açık hava mekanlarında birçok önemli konser ve etkinlik düzenlenecek. Kenan Doğulu ENKA Eşref Denizhan Açıkhava Tiyatrosu’nda Ajda Pekkan Bodrum Antik Tiyatro’da mor ve ötesi Marmaris Amfi Tiyatroda sahne alacak.

Klasik müzik severler Hania Rani’nin Maximum UNIQ Hall’deki konserini kaçırmamalı. Mersin Devlet Opera ve Balesi Efes Antik Tiyatro’da ‘Tosca’ operasını sahneleyecek. Birçok sergi tiyatro gösterisi ve atölye çalışması sanatseverlerle buluşacak.

Kadın Gözüyle Hayattan Kareler fotoğraf sergisi ve Zengin Mutfağı tiyatro oyunu dikkat çeken etkinlikler arasında. DJ performansları ve gastronomi atölyeleri de programda yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.