Damarlardaki Kan Pıhtısına Doğal Çözüm Bulundu

Damarlardaki Kan Pıhtısına Doğal Çözüm Bulundu
Sağlık dolu yaşamlar dileyerek damarlardaki Kan Pıhtısına Doğal Çözüm Bulundu ve işte o konu hakkındaki detaylar.

Bilim insanları damarlardaki kan pıhtılarını doğal yollarla çözebilen besinleri açıkladı damar ve vasküler enstitüsüne göre rutin ve bromelain kan pıhtılarını çözmede en etkili bitki bazlı bileşenler arasında yer alıyor sarımsak kivi lahana ıspanak ve üzüm suyu gibi gıdaların da benzer etkileri olduğu belirtildi.

International Current Pharmaceutical Journal'da yayınlanan bir çalışma elma limon soğan portakal çayları ve takviyelerinin trombüsleri önleyebileceğini gösterdi uzmanlar doğal yöntemlerle kan pıhtılarını çözmeye çalışmanın tıbbi tedaviyi geciktirebileceği biliniyor.

Yaşamı tehdit eden komplikasyonlara yol açabileceği konusunda uyarıyor bu nedenle düzenli sağlık kontrolleri ve tıbbi tedavi önemlidir işte bu konuda her insan sağlığına dikkat etmelidir diyebiliriz bir önemli hatırlatma anlatılanlar tavsiye niteliğinde olup herhangi bir kanıtlanmış yanı yoktur tamamen bilgi amaçlıdır.

Özellikle sağlık problemi olanların mutlaka doktoruna danışarak bu bilgilerde yer alanları uygulaması gerekir aksi takdirde sağlık danışmanınızın izni olmadan böyle bir şeye kalkışmamanızda fayda olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.