O Kan Grubu Hastalık Nedir Bilmiyor

O Kan Grubu Hastalık Nedir Bilmiyor
Tüm kan grupları analiz ediliyor ve o kan grubuna sahip olan insanların hastalık nedir bilmedikleri hastaneye ise milyonda bir gittikleri analiz edilmiş işte detaylar.

Araştırmalar kan gruplarının hastalıklara karşı direnç seviyelerini etkilediğini göstermektedir.

Royal Holloway Üniversitesi'nde yapılan çalışmada AB kan grubunun beyinde kan pıhtılaşması riski taşıdığı ve kalp hastalığına yakalanma olasılığının yüzde 23 daha fazla olduğu bulunurken 0 kan grubunun hastalıklara karşı en dirençli olduğu ve kalp hastalıklarına yakalanma riskinin daha düşük olduğu tespit edilmiştir.

Diğer araştırmalar da 0 kan grubunun çevresel faktörlere ve mide kanserine karşı daha dayanıklı olduğunu ortaya koymuştur.

Profesör Lawrence Young kan gruplarını belirleyen moleküllerin kanın pıhtılaşma şeklini değiştirebileceğini belirtmiştir.

Kan gruplarına göre kişilik özelliklerine de değinilen çalışmada A tipi insanların yaratıcı ve işbirlikçi 0 tipi insanların kararlı ve sezgisel AB tipi insanların uyumlu ve akılcı B tipi insanların ise güçlü ve tutkulu oldukları belirtilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.