Sol Kanat adeta uçacak İşte Fenerbahçe Bomba Transferi

Sol Kanat adeta uçacak İşte Fenerbahçe Bomba Transferi
Fenerbahçe Jose Mourinho ile sezon sonunda şampiyon olmayı hedefliyor. Mourinho'nun direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir yıldız oyuncuyu gündemine aldı. Sportif Direktör Mario Branco, bu transfer için temaslara başladı işte detaylar.

Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor ve sezon sonunda şampiyon olma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli teknik direktörün direktifleri doğrultusunda sarı-lacivertli ekip ismi açıklanmayan bir takımda ve Rennes' de forma giyen o oyuncuları radarına aldı.

Transfer gündemine aldı ve Sportif Direktör Mario Branco bu transfer için temaslara başladı. Fenerbahçe ayrıca uzun süredir beklediği o özlenen şampiyonluğu kazanmak için üç pozisyona odaklanmış durumda.

Sportif Direktör Mario Branco'nun temaslarıyla birlikte takım sol kanat için Ligue 1 ekibi Rennes'den Martin Terrier'i gündemine aldı. Sarı-lacivertli ekip stoper mevkisi için de İtalya'dan bir oyuncuyla ilgilenmekte.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.