Alanya'da tatilcilerin çocuklarına ücretsiz kurs imkanı

Alanya'da tatilcilerin çocuklarına ücretsiz kurs imkanı
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan kılavuza göre Milli Eğitim Bakanlığı yaz tatilinde öğrencilere ücretsiz olarak kurslar verecektir. Söz konusu kurslara nasıl başvurulacak? Alanya'da kurslar nerede düzenlenecek?

Söz konusu kurslar bilişim teknolojileri, beden eğitimi, müzik, görsel sanatlar alanlarından 2. sınıftan 12. sınıfa kadar tüm öğrencilere açılacaktır. Kurslar 1 Temmuz tarihinde başlayacak 29 Ağustos tarihinde sona erecektir. Söz konusu kurslar Kurs Merkezi olarak belirlenmiş olan okullarda açılacaktır.

Öğrenciler istemeleri halinde ilçemizde bulunan kurslara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne giderek başvuruda bulunabileceklerdir. Söz konusu kurslar ücretsiz olarak hizmet verecektir. Ülkemizin tamamını düzenlenecek olan kurslar yaz tatilinde ilçemiz Alanya'da da düzenlenecektir.

Kurs kaydı yapılmamış olan öğrenciler istemeleri halinde tatildeyken sonradan kurslara kayıt yaptırabileceklerdir. Kurs kaydı yapılan öğrenciler devamsızlık kuralına uymamaları halinde kurstan ilişikleri kesilecektir. Kurslar ilgili derslerin belirlenen alanlarından da açılabilecektir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.