Alanya da gezinti ceza ile sonlandı

Alanya da gezinti ceza ile sonlandı
Alanya semti her açıdan mükemmel bir tatil beldesi ve güzelliğiyle tüm dünyaya nam salmış bir yer. Çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yapmaktadır işte haberimizde tam bununla ilgili işte detaylar.

Alanya gibi güzel turistik kentte turistlerin o çok severek yaptığı belli başlı aktiviteler yer almaktadır. Bu aktivitelerin bir tanesi de safari araçlarıyla gezmektir. İşte tam da o noktada safari araçları kontrole takılmıştır ve olay şu şekilde cereyan etmiştir.

Ekipler Oba Alacami Değirmendere Dimçayı ve Sapadere bölgelerinde 25 araç üzerinde denetim yaparak kurallara uymayan 5 araç sahibine toplamda 14 bin 169 lira ceza kesti.

Alanya ilçesinde safari araçlarına yönelik yapılan trafik denetiminde Oba Alacami Değirmendere Dimçayı ve Sapadere bölgelerindeki safari turlarında kullanılan 25 araç incelendi.

Denetimler sonucunda kurallara uymayan 5 araç sahibine toplamda 14 bin 169 lira ceza kesildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.