Alanya dalış turizmine yöneldi

Alanya dalış turizmine yöneldi
Alanya turizm çeşitliliği bakımından dünyanın en nadir bölgelerinden biridir. Şimdi de sürdürülebilir turizm anlamında Alanya dalış turizmine yöneldi. İşte detaylar...

Alanya sahip olduğu çok sayıda doğal güzellik ve tarihi batıklar sayesinde büyük bir dalış turizmi potansiyeli barındırmaktadır. Özellikle Mısır gibi ülkelere yönelen yabancı turistlerin en büyük meraklarından ve isteklerinden biri dalış turizminin nimetlerinden faydalanmaktır.

Alanya kıyılarında birçok tarihi batık bulunuyor. Bu batıklar, dalış tutkunları için eşsiz bir deneyim sunuyor. Ayrıca, doğal mağaralar ve resifler, bölgenin su altı ekosisteminin ne kadar zengin olduğunu gözler önüne seriyor.

Alanya'da yer alan büyük tarihi batıklar ve geniş ekosistemi ile salı sporu meraklılarını bekleyen alanlar göz dolduruyor. Bu kapsamda ülkemizin en önemli dalış merkezlerinden olan Alanya hedefini Akdeniz'in en iyi 5 dalış merkezi olmak üzere belirledi.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.