Alanya Gündemi: Safari araçları denetlendi bilgilendirildi

Alanya Gündemi: Safari araçları denetlendi bilgilendirildi
04.06.2024 Alanya bölgesindeki gündeme göre, safari araçlarına denetimler yapılarak gerekli ön görüldüğü üzere bilgilendirmeler de yapıldı. İşte haberin ayrıntıları.

Alanya turizminde epey yer kaplayan Safari turları kesinlikle kimi zaman turistlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Turistler için bunun daha güvenli yapılabilmesi için ise kolluk kuvvetleri bilgilendirme kontroller yapmaktadır.

Bununla ilgili bu yılda yapılan kontrol ve denetimlerle beraber ilgili kişilere bilgilendirmeler de yapılmıştır. Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaz aylarında artan safari turizmine yönelik denetimlerini sıklaştırarak 21 safari aracını kontrol etti.

Alanya turizmi daha güvenli ve daha kontrollü olması açısından turistlerin güvenliğini sağlamak adına da safari turları düzenlenmeden önce her yıl olduğu gibi bu yılda kontrol ve bilgilendirmeler yapılmıştır. Sürücü ve yolculara trafik kuralları, durma ve duraklama, yolcu indirme ve bindirme, hız kuralları, takip mesafesi, geçme ve geçilme kuralları, emniyet kemeri kullanımının önemi ve alınması gereken tedbirler hakkında bilgilendirme yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.