ALANYA o çay bahçesi 3 ay içinde açılışını yapacak

ALANYA o çay bahçesi 3 ay içinde açılışını yapacak
Antalya şehrinin güzel ilçelerinden Alanya son dönemde yapımı ile gündeme gelen o çay bahçesini konuşuyor. İşte o çay bahçesi için tarih verildi ve işte o detaylar.

Alanya sahip olduğu kültürel ve tarihi değerle her zaman yerli ve yabancı turistlerin göz bebeği gözdesi olmaya devam ediyor. Turizm anlamında bölge halkına hitap eden özellikle de yabancı turistlerinde merakını ve ilgisini çeken çay bahçeleri de ayrı bir öneme sahip oluyor. İşte hal böyle olunca bölge belediyesi de bu çay bahçelerine ayrı bir önem veriyor. Alanya Belediyesi haftalık encümen toplantısı Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik başkanlığında yapıldı. Özçelik inşaatlarda karot ile delinme olduğunda yapı denetim firmaları hakkında ilgili kamu kurumlarına bildirimde bulunacaklarını söyledi.

Alanya belediyesi o yapımı süren çay bahçesinin yapımının kısa üsre içinde tamamlanmasını sağlamak için tüm gayretiyle mesai harcıyor. ALTİD ile yeni sahil düzenlemesinde halkın kullanacağı yerler ayarlandığını ve yalı kayalarını kıranlara sözleşme yenilemesi yapılmayacağını belirtti. Galip Dere Plajı'nın 'engelsiz plaj' olarak kullanılabilmesi için çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti. İskele bölgesindeki çay bahçesi projelendirilerek üç ay içinde halkın hizmetine açılacak.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.