Büyükşehir Belediyesi'nden iş ve ihracat kapısı

Büyükşehir Belediyesi'nden iş ve ihracat kapısı
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Korkuteli'ne yapılan proje ile yaş meyve ve sebzeler bundan böyle burada toplanacak kurutulacak ve dünya pazarına sunulacak.

Korkuteli’nde kurulan Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi ile ürünlerin daha uzun süre dayanarak ülkeye gelir sağlaması ve bölgeyi kalkındırması hedeflenmektedir.

Korkuteli Bozova Yaş Meyve Sebze Kurutma Entegre Tesisi turizmin yanında tarım şehri de olan Antalya'nın hem ihracattaki payını arttıracak hem de bölge halkına iş imkanı sağlayacaktır.

Konuyla ilgili olarak Antalya Belediye Başkanı Muhittin BÖCEK, “Korkuteli Bozova’da kısa sürede tamamladığımız Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi ile şehrimize ve ülkemize katma değer yaratıyoruz. Meyve ve sebzelerin işlenerek yurt içi ve yurt dışına pazarlanacağı bu tesis aynı zamanda bölge halkına yeni bir istihdam imkanı da sağlayacak. Üreterek kazanmak Korkuteli’ye, Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi ise şehrimize çok yakıştı.” dedi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.