Dünya Rekoruna Az Kaldı Antalya Termometre Yaktı

Dünya Rekoruna Az Kaldı Antalya Termometre Yaktı
Antalya şehrinde ülke genelinin biraz daha üzerinde bambaşka bir sıcak hava dalgası şehri esir almış durumda ve bir süre sonra dünya rekoru sıcaklık konusunda kırılmak üzere başlayacak işte detaylar.

Antalya şehri elbette normalde de epey sıcak bir şehir ancak son dönemde diğer illerdekinden farklı olarak bu ilimizde bambaşka bir sıcaklık deneyimliyor insanlar işte detaylar.

Hava sıcaklığının 46 dereceye ulaştığı ve nem oranının %60 seviyelerine çıktığı gün sıcaktan bunalan yerli ve yabancı turistler Konyaaltı Sahili bölgesinin olduğu yere doğru akın etti.

Antalya'da hava sıcaklığı 46 dereceye ulaştı ve nem oranı yüzde 60 seviyesine çıktı bu nedenle yerli ve yabancı turistler serinlemek için Konyaaltı Sahiline akın etti.

Öğle saatlerinde sahilde yoğunluk arttı su sıcaklığının 31 derece olduğu denize girerek serinlemeye çalışan tatilciler güneşin yakıcı etkisinden korunmak için şemsiyelerin altında veya sahil bandındaki ağaçların gölgesinde dinlenmeyi tercih etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.