Dünyaca ünlü Yayla Susuz Şaşkınlık veriyor Ve işte olanlar...

Dünyaca ünlü Yayla Susuz Şaşkınlık veriyor Ve işte olanlar...
Antalya'nın önemli yaylalarından biri olan Konyaaltı Feslikan Yaylası iki gündür susuzluk sorunu yaşıyor. Bayram günü susuz kalan vatandaşlar defalarca Antalya Büyükşehir Belediyesine şikayette bulunduklarını dile getiriyorlar işte detaylar.

Antalya’nın dünyaca ünlü Feslikan Yaylası Kurban Bayramı'ndan itibaren iki gündür su sıkıntısı yaşıyor ve vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne defalarca şikayette bulunmalarına rağmen çözüm alamıyor. Yayla yazın serin havası ve doğal güzellikleriyle bilinirken bu durum bayramı zehir etmiş durumda. Vatandaşlar kurbanlarını yıkayamamaktan ve şehirden su taşımak zorunda kalmaktan şikayetçi.

Feslikan Yaylası deniz ve göllere yakınlığı düzenlenen etkinlikleri ve kışın kar manzaraları ile ünlü olup Antalya’nın önemli turistik bölgelerinden biridir. Yayla yaz aylarında serin havası ve doğal güzellikleriyle bilinirken geleneksel şenlikler ve etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Vatandaşlar su problemi nedeniyle bayramın zehir olduğunu ve şehirden su getirmek zorunda kaldıklarını ifade ederek sorunun ne zaman çözüleceğini bilmediklerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.