İşte Alanya'da yeni pazar yeri düzeni

İşte Alanya'da yeni pazar yeri düzeni
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Alanya Pazarcılar Sabit-Seyyar Pazarcılar Manavcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Gök buluştu. Pazar yerlerinde etiketleme sorunları ele alındı. Kira bedelleri ve devir işlemleri konuşuldu. Disiplin konuları gündeme geldi.

Alanya semti artık yeni pazar yeri düzenine kavuşuyor. Alanya pazar yerlerinde büyük değişim! Başkan Osman Tarık Özçelik, Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök ile önemli bir toplantı yaptı. Etiketleme kira devir ve disiplin konuları masaya yatırıldı.

Alanya semtinde alınan kararla pazar yerlerine ait düzen yeniden derleniyor. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Oda Başkanı Hüseyin Gök, pazar yerlerindeki sorunları tartıştı. Toplantıda pazar esnafının talepleri ve pazar yerlerinin düzeni ele alındı.

Bu vesileyle pazar yerlerine ait düzen yeniden uyarlanacak. Belediye, etiketleme, kira, devir ve disiplin konularında tavizsiz çalışacağını belirtti. Başkan Özçelik, pazar yerlerinde güvenliğin ve düzenin sağlanması için gerekli adımların atılacağını vurguladı. Alanya'da pazar yerleri yeniden düzenleniyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.