Yassı tepe keyfi Alanya Turistlerine has değil Sizde tecrübe edebilirsiniz

Yassı tepe keyfi Alanya Turistlerine has değil Sizde tecrübe edebilirsiniz
Antalya'nın Alanya ilçesindeki Alanya Kalesi ve Kleopatra Plajı manzaralı Yassıtepe Kurban Bayramı tatilinde yamaç paraşütü heyecanı yaşamak isteyen misafirleri ağırlayacak işte detaylar.

Alanya'nın Yassıtepe bölgesi tarihi Alanya Kalesi ve Kleopatra Plajı manzarasıyla yamaç paraşütü yapmak isteyenleri Kurban Bayramı tatilinde ağırlamaya hazırlanıyor. Alanya ilçe merkezine 5-6 kilometre mesafede bulunan bu tepe profesyonel eğitmenler eşliğinde tandem uçuş imkanı sunuyor.

Ziyaretçiler eşsiz manzara eşliğinde orman Alanya ve Akdeniz üzerinden süzülerek Kleopatra Plajı'na iniyorlar. Türkiye Hava Sporları Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Hüseyin Özkan yamaç paraşütü sporunun geliştiğini ve güvenli olduğunu belirterek Yassıtepe'nin 680 metre yükseklikteki tepesinde yılın yaklaşık 300 günü uçuş yapılabildiğini vurguluyor.

Alanya'da yaklaşık 22 şirket yamaç paraşütü hizmeti veriyor ve bölgede uçuş verimliliği yılın 10 ayı devam ediyor. Adrenalin tutkunları ve manzara severler bayram tatilinde bu heyecanı yaşamak için Yassıtepe'ye davet ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.