Yükselişi önlenemiyor Rakiplerinden bir adım önde

Yükselişi önlenemiyor Rakiplerinden bir adım önde
Alanya Akdeniz bölgesindeki turizm destinasyonları arasında yılın ilk dört ayında doluluk oranlarında rakiplerini geride bıraktı. Turizmci Şükrü Cimrin bu başarının dünya genelinde yapılan tanıtımların bir sonucu olduğunu belirtti işte detaylar.

Alanya Akdeniz Çanağı'ndaki turizm destinasyonları arasında özellikle yılın ilk dört ayında doluluk oranlarında yükseliş göstererek rakiplerini geride bıraktı. Bu başarı Dünya genelinde yapılan tanıtımların etkisi olarak değerlendirildi. 2024 turizm sezonuna büyük hedeflerle başlayan Alanya tanıtım çalışmalarının meyvelerini topluyor. Turizm Geliştirme Ajansı (TGA) Yönetim Kurulu Üyesi ve Akdeniz Temsilcisi Şükrü Cimrin Alanya'nın turizminin adım adım büyüdüğünü görmekteyiz.

Turizmin göz bebeğinin böylesi harika bir büyümenin 12 aya yayılacağını belirtti. Cimrin Akdeniz Çanağı'nda yılın ilk dört ayında sadece İtalya ve Alanya'nın yükseliş kaydettiğini ve bunun sevindirici olduğunu ifade etti. TGA'nın turizmi 12 aya yayma çalışmalarının olumlu sonuçlar verdiğini bu nedenle düşük sezon olarak adlandırılan ilk dört ayda bile doluluk oranlarının her geçen yıl arttığını vurguladı.

Alanya'nın turizmini sadece deniz kum ve güneşten ibaret olmaktan çıkararak her alanda geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Cimrin çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini sözlerine ekledi. Bu gelişmeler turizmcilerin yüzünü güldürürken Alanya'nın yükselişi durdurulamıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.